Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ ( 1η για 2019)

Ολοκληρώθηκε χθες 30/7/2019 η πρώτη διανομή για το 2019 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Τ.Ε.Β.Α. (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) σε δικαιούχους του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ( Κ.Ε.Α.) του Δήμου Αίγινας. Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε στον χώρο διανομής που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο ( Λεούσειο Ίδρυμα ) την Τρίτη 23/7 , Τετάρτη 24/7 , Δευτέρα 29/7 και Τρίτη 30/7 και αφορούσε περίπου 300 ωφελούμενους. Τα τρόφιμα που δεν παραλήφθησαν από τους δικαιούχους θα δοθούν μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε προγράμματα συσσιτίων που λειτουργούν στον Δήμο.

Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο διανομές τροφίμων εντός του έτους. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι δικαιούχοι να παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις μας ώστε να ενημερώνονται εγκαίρως για τις ημερομηνίες διανομής. Δημοσίευση επίσης γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου http://www.aegina.gr , στον τοπικό διαδικτυακό τύπο, στο facebook του Δήμου http://www.facebook.com/aeginadimos , στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου σε άλλα σημεία της πόλης, όπως και στα τηλέφωνα 22973-20054 και 22973-20043.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.