Συναντήσεις δικτύωσης και ενημέρωσης του Κέντρου Κοινότητας Αίγινας με το Κέντρο Υγείας Αίγινας και το Νοσοκομείο Αιγίνης «Ο Άγιος Διονύσιος»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02/10/2019

Σε πραγματοποίηση δράσεων δικτύωσης προέβη το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αίγινας (ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττικής 2014-2020» πράξη με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας» με MIS:5002698). Οι δράσεις δικτύωσης υλοποιούνται στο πλαίσιο της δραστηριότητας που αναπτύσσεται για δημιουργία διασυνδέσεων, προκειμένου να οικοδομηθούν γέφυρες υπηρεσιακής επικοινωνίας και συνεργασίας, με φορείς, δομές και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 οι συναντήσεις έλαβαν χώρα αντίστοιχα στο Νοσοκομείο Αιγίνης «ο Άγιος Διονύσιος» και στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Οι συζητήσεις μεταξύ των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας και των υπευθύνων φορέων πρωτοβάθμιας υγείας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Καταρχάς υπήρξε ξενάγηση στους χώρους και γνωριμία με το προσωπικό, έπειτα γνωστοποίηση του ρόλου, των υπηρεσιών που προσφέρουν και των πεδίων δράσης αμφοτέρων των υπηρεσιών. Συνεπώς, ορίστηκε η αρχή της συνεργασίας για την πολύπλευρη και ολιστική εξυπηρέτηση των ευάλωτων ομάδων του νησιού.

Άμεσος στόχος των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας είναι η δρομολόγηση περαιτέρω δράσεων δικτύωσης, οι οποίες θα αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και φορέων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.